Za vas...

Poročna fotografija

Z vami sva na vaš veliki dan, ki ga obeleživa s spomini, ki so trajni. Slediva vašim željam skozi dan in se trudiva, da neopazno ovekovečiva vsak pomemben trenutek. Tam sva, da vam svetujeva, »kako se postaviti« ali »kako obrniti glavo«, da boste na fotografijah zasijali. Na tisto vašo večno trditev »Joj, jaz se res ne znam fotkat« pa vam poskušava odgovoriti s fotografijami, na katerih si boste všeč.

Družinska fotografija

Prvi koraki v družinsko življenje so zmeraj nekaj posebnega, fotografije družinice pa pritegnejo vsakega gosta v toplem domu. Naj si bo mlada družinica ali družina, z že starejšimi otroci, nič naju ne ustavi, da v vas prebudiva nasmeh. Sprostiva vas s sprehodom v naravo ali v vaš najljubši kraj, hkrati pa poskrbiva za fotografije, ki izžarevajo energijo in toplino vaše družine.

Nosečniška fotografija

Vsaka nosečka izžareva tisti čar bodoče mamice, ki ga nihče ne more pojasniti. Zmeraj sva vesela, ko dobiva klic, da lahko ta sij ovekovečiva za zmeraj. In dragi očki, tudi vaš pogled na tisti trebušček je poseben, ker veste, kako zelo se bo vaše življenje spremenilo. Ne skrbite, obema obljubiva dobro družbo in lepe fotografije.

Pari

Zaljubljen pogled je čar vsakega para, pa naj si bo to poročen par, zakonca zlate obletnice ali sveže zaljubljena mladostnika. Če mislite, da se motiva, si upava dokazati nasprotno.