NAJINA ZGODBA

ŽIVJO!

SVA TINA

IN NEJC,

FOTOGRAFA POD IMENOM YOU&ME.

Dobrodošli v svetu You&Me fotografije, kjer ustvarjava več kot le slike – trenutke sreče in nasmehe ter jih večno ovekovečiva v profesionalnih fotografijah.

Najina zgodba se prepleta s strastjo zajemanja edinstvenih trenutkov, ki v sebi nosijo iskrico ljubezni, veselja in čustvenega bogastva. Skupaj ustvarjava podobe, ki presegajo fizični okvir – vsaka fotografija je kot delček zgodbe, ki se odvija v resničnem času.

Pot pod imenom You&Me sva začela leta 2017, ki je s preteklimi izkušnjami v poročni fotografiji prinesla nove dimenzije in edinstveno vizijo. Najin fotografski duh ni le v tehnični izvrstnosti, temveč v zmožnosti zaznati in ujeti tiste neprecenljive trenutke, ki jih srce čuti in oči morda spregledajo.

Najin fokus je na poročni fotografiji, ki jo ustvarjava kot izkušena mojstra. Vsak trenutek vašega posebnega dne je za naju priložnost, da ustvariva portret ljubezni in ovekovečiva začetek nove skupne zgodbe. Družinska fotografija pa je priložnost, da za vedno ohranimo neponovljive trenutke radosti, povezanosti in odraščanja.

Pri najinih delih je vsaka fotografija več kot le posnetek – je časovna kapsula, ki nosi vonj, zvok in občutke trenutka. Prepustite se čarobnosti You&Me fotografije in dovolite, da najina strast oživi vaše spomine skozi umetnost in ljubezen do fotografije.