O naju...

Sva Nejc in Tina, vaša fotografa, ki vas spremljava čez vse pomembne trenutke v življenju. Z vama sva, ko se spoznata in zabeležita prve trenutke kot par. Spremljava vaju na prvih korakih skupne poti, ko si dahneta usodni da. Ko iz dvojine postanete množina, sva tam, da se lahko spomnite prvega nasmeha prvorojenčka in prvih korakov v širni svet vseh ostalih vaših malčkov. Iskanje pravega trenutka je najina strast, loviva pa nasmehe, ki bodo vašim fotografijam dale poseben čar. Dvojec na terenu in doma, v vaših očeh pa usklajena ekipa, ki poskrbi za vaše dobro počutje tudi med fotografiranjem. Najina skrb so profesionalne fotografije, vaša pa sproščenost in dobra volja.

Nejc

Prvi mož postave ekipe You&Me, doma pa tudi, kot sam pravi, »tišler«. Zmeraj dobre volje in nasmejan, vas bo spravil v smeh, ko boste to najmanj pričakovali. Je večni perfekcionist, ki se trudi ugoditi vašim željam in jih popeljati na vrhunski nivo.

Tina

Drugi del vaše ekipe, ki skrbi za vizualno podobo You&Me in je drugi vaš fotograf. Veselje do grafike, komunikacija in organizacija so pomemben del njenega življenja. Doma velika ljubiteljica psov, ki vam bo ob fotografiranju zmeraj postregla tudi s kakšnim nasvetom.